lunes, 13 de febrero de 2012

PREVIA MARATÓ SEVILLA. 19/2/2012

S´apropa el dia gran. Tants kilòmetres acumulats, moltes sèries a les nostres pistes del riu, més sèries al Far, tirades llargues a 0º.....El dia 19/2/2012 tres dels nostres corredors, tres cracks, lluiràn i suaràn la samarreta del C.A. Francolí pels carrers de Hispalis.

Cap a finals de desembre el presi Plastic ja tenia al cap començar el seu triatló SBB de maratons en 3 mesos (Sevilla, Barcelona, Boston) i va convèncer als altres dos maratonians del club (Àlex "ultraman" i Marcel "Bou") per tal d´anar a conquerir Sevilla.


Tenien menys de tres mesos de preparació, peró una enorme il·lusió, molta força i sobretot respecte a la marató. Tots tres son veterans de la prova atlètica reina i de com s´ha de portar una preparació addient.
Després d´organitzar tot el tema logístic d´avions, Aves, hotels i demés, el dia 19 els nostres tres herois estaràn a la linea de sortida, a les 09:30 hores, a l´estadi Olímpic de Sevilla. Tret de sortida segons sembla amb temperatura freda però cor calent,  pell de gallina i a córrer!!


Els nostres protagonistes:

PLASTIC



El Presi, el Top-Star del club i amb una clàusula de rescissió blindada torna a un circuit que coneix. L´any 2010 ja va demostrar la seva qualitat amb un 2:44. Aquest any torna en un gran estat de forma, sense res a demostrar, però ningú sap on pot arribar........where is the limit??

Al Març li espera Barcelona i a l´Abril cap a Boston. Però Sevilla la té ben enfilada, entre ull i ull.

MARCEL



El Bou del club arriba en progressió imparable. Porta un any baixant marques en mitja i 10km, amb una fisonomia més keniata cada dia. Ja ha fet diversos sub-3h i ho tornarà a intentar. Millor dit, ho tornarà a fer.


ÀLEX


Ultraman, el sprinter del club que ha evolucionat a Tragamillas. No li agrada sortir massa a les fotografies, i s´ha preparat la marató acompanyat d´una pubalgia important. Molt regular, agafa la forma amb una rapidesa envejable. L´any passat el sub-3h se li va escapar per 1 minut. Aquest any no perdona.....

La resta ens conformem amb mirar l´anunci de la marató i seguir somiant. 
CARPE DIEM CAMPIONS!!!


 
El nostre club també vol recordar-se d´un altre amic i crack de les nostres curses, Victor González León, del Club Atletisme Tarragona que farà la seva estrena en Marató a Sevilla. Molta sort!!

                                                                                              

4 comentarios:

  1. Pues nada chicos, a por ella, que son 42,195km como todas pero con un color especial. Una gran maratón, un grandísimo circuito para correr y, mi recomendación, si váis con fuerza, aguantad hasta salir del barrio de triana cruzando el puente y en la calle Torneo, km36, a por todas con las fuerzas que os queden ;-)

    ResponderEliminar
  2. Aqui estaremos , bienvenidos a esta pedazo de Marton, soy Barroso de Rota , es mi primera ,saludos os sigo

    ResponderEliminar
  3. Espero poder saludarlos y hacer unas fotos con ellos, para darle cabida en nuestros blog, mucha suerte a todos.. del ABUELO RUNNER

    ResponderEliminar
  4. Gracias por los ánimos!! Abuelo runner y Barroso si veis nuestro uniforme no dudeis en saludar. Suerte a los dos. Pablo gracias, un honor que nos visites, los Francoli intentarán acercarse a tu marca de Sevilla jejeje

    ResponderEliminar