martes, 11 de octubre de 2011

XXXI CURSA POPULAR CORNELLÀ DE LLOBREGAT. 10 KM. 2/10/2011.

Dia 2 d’octubre del 2011, per a mi comença la temporada!

Avui em llevo aviat per menjar-me un bon esmorzar en tranquil·litat, al cap de mitja hora surto al carrer, espero al plàstik, furgona i cap a Cornellà!

Estic content, tinc moltes ganes de començar la temporada i al mateix temps intrigat per saber com m’anirà, durant l’estiu he anat fent en plan xino-xano i avui toca suar-la!

Arribem a Cornellà i apliquem el ritual: lavabo-aconseguir el dorsal-lavabo-canvi de roba a la furgona-lavabo-escalfament.

Ja està, és hora de que soni el tir, estem tots preparats i booom.

Vaig fent, al principi esquivant una mica la multitud que porto al davant i a partir del primer kilòmetre ja vaig més tranquil, més espaiat. Em dona la sensació que he començat una mica massa ràpid però de moment aguanto de forma còmoda.
Arriba el kilòmetre 5-6 i comença la pujada, es fa més llarga del que em pensava; les cames piquen i el terra es converteix en “llambordes” cosa que complica una mica més el tema.
Arribo a dalt i penso que ja he passat el pitjor, tot i així encara quedar una petita rampeta molt més suau però que es fa molt pesat d’aguantar.

Passat això ve una baixada molt pronunciada, tot el que hem pujat en un kilòmetre ho baixem en uns quants metres, rassssssssssssssss!!!! Tot i ser baixada em dona la sensació que encara m’ha cansat més!

Arribo al final, xafo la pista d’atletisme tova que em dona consol als peus, passo l’arribada i ja està! 43:26.
Està bé, començo la temporada igual que la vaig acabar, aixì que a partir d’ara toca millorar.

Giro el cap i em veig al plàstik totalment recuperat, esperant-me. Comentem la jugada, li ha anat molt bé, de fet molt molt bé. Esperem a que surtin els resultats i veiem que Plàstik fa pòdium!!! Està allà al davant de tot, i al cap d’uns minuts m’el veig al pòdium aguantant un trofeu, visca el C.A Francolí!

Comença la temporada!

Classificacions: Cornellà-2011

                                                                                         By Manel

No hay comentarios:

Publicar un comentario