martes, 4 de octubre de 2011

OBJECTIU DE LA TEMPORADA : MARATÓ BOSTON 2012

 
Aquest serà el gran  objectiu de la temporada, després de dos anys d’intentar-ho finalment la marató escollida per aquest any (2012)  ja és tota una realitat després de que hem confirmesin la inscripció.
El magnífic crono de la marató de Roma 2011 hem va donar el privilegi de ser inscrit en el primer tall cosa que hem facilitava l’entrada.  Així doncs, només queda entrenar com un beneit per arribar a la mítica marató en les millors condicions posibles.
Hem podría plantejar aquesta marató com a premi i córrela de manera més suau i anar a uns ritmes més lents però tal i com sóc, ja hem coneixo de sobres, segur que aniré a fer el millor paper posible.  Tot i que no és un circuit homologat pel seu desnivell i per la possibilitat de volar si el vent bufa a favor, intentaré corre al màxim per acostar-me als 2:40.
Fins que arribi el més d’Abril encara queda un llarg camí,  molts mesos i moltes setmanes de fred per endavant, per això cal escollir bé les curses per no arribar passat de quilòmetres i sense motivació.
Com que aquesta pretemporada he pogut entrenar més dies dels habituals fan que ha hores d’ara estigui en una gran forma com vaig poder demostrar en el primer deu mil de temporada aturant el crono en 35 minuts en el difícil circuit de Riudoms, per això hem proposo fer dos cims màxims de forma.
El primer punt será la mitja de TGN on espero arribar amb òptimes condicions per fer un bon paper a casa nostra i després d’aquí tornaré a baixar intensitat els mesos de desembre i gener per tornar a agafar empenta i entrenar aquest cop amb tirades més llargues per arribar a Boston al 100%.
Així doncs, no tinc excuses per deixar de correr ni per desmotivar-me en cap moment, tot al contrari, ara ja hi ha objectiu i com sempre: A per ell!!

                                                                                                    El Presi

No hay comentarios:

Publicar un comentario