jueves, 29 de septiembre de 2011

III CURSA 10 KM. RIUDOMS. 18/9/2011

Matí fresc les temperatures han baixat  uns graus,  ideal per realitzar una bona cursa si no fos pel vent que bufa. Moltes ràfegues, gens constant ni de direcció ni intensitat..
 Som a Riudoms per defensar, ajudar i donar tot el suport possible al nostre company d’equip el Peio,  que encapçala  el Campionat Championchip de les comarques de Tarragona.

La cursa es realitza a les instal·lacions esportives de Riudoms.  S’inicia i finalitza en una pista d’atletisme de terra ,superfície on els Francolins estem acostumats  a entrenar.

Comentem el recorregut , que no és gens senzill:  uns 2’5 kms per l’interior del poble i després, camí asfaltat ,sempre amunt entre avellaners, masies i basses fins al Km.5 ½. En aquest punt s’inicia la baixada, inicialment suau i entre el Km. 7 i 8 important. Entre el kilómetre 9 i 10 el perfil ja és planer,  torna al poble i s’enfila l’entrada  a meta on es notarà molt l’aire.  O sigui sortir a ritme còmode i la baixada fotem-li gasto.

Bon escalfament i tot preparat per donar la sortida, pervi discurs de l´organització.  

Inici de cursa força ràpid,  el Plàstic marxa amb el grup capdavanter de la prova. Es queda a les últimes posicions, una mica per respecte al Pedrito i companyia i també perquè es va més còmode, una mica tapat de l’aire, a esperar que madurin corredors que hi ha en aquest grupet.  
El Peio i jo ens situem en el segon grup a a uns pocs metres d’ells, però al arribar al kms. 2’5 on s’inici la pujada,  el grup de davant el perdem definitivment de vista  El Plàstic es manté en 6 posició i a punt de guanyar una posició,  esperant el moment d’atacar.  Una mica més endarrerits el Peio i jo.
A l´ inici de la pujada el Peio prefereix aixecar una mica el peu  i no seguir el meu ritme,  però em té a vista, que això sempre és important. (nota de Peio: no vaig preferir aixecar el peu jejeje, em portaves amb la soga al coll)

La baixada  és fa molt ràpida sobretot els ultims kilòmetres, lloc on el Plàstic realitza un canvi dur de ritme i marxa per intentar aconseguir la 4 posició. 
Jo mantinc la distància a un grup de tres que tenia a pocs metres i que s’havia format al finalitzar la pujada.  Dos eren del grup capdavanter i el tercer que ha vingut de darrera meu.  El Peio a la baixada recupera les bones sensacions i realitza uns últims kilòmetres molt bons demostrant la seva gran rapidesa i guanya tres posicions. 
 Si la cursa hagués tingut un parell de kilòmetres més el Plàstic guanya una posició i el Peio també, en detriment de la meva, jo anava bastant fus.

Al final objectiu aconseguit, gran resultat de tots els Francolins. Els tres dins del Top-Ten d’aquesta dura cursa, amb pòdium i trofeu per al Presi; plasmant la gran pre-temporada que ha realitzat i podent-se treure alguna que altra espineta clavada.


  5 Pos. Plàstic             35:58
  9 Pos. Bou                 37:25
10 Pos. Peio                 37:36

¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡Visca el Pa Visca el Vi Visca el Club Atlètic  Francolí de tgn.!!!!!!!!!

                                                                                                   Bou

No hay comentarios:

Publicar un comentario