viernes, 22 de junio de 2012

PUJADA A MIRAMAR 10/06/12

Feia més de mig any que no em vestia amb la samarreta del club però aquesta és una d’aquelles curses que personalment m’enganxen. A més, cada dia veig les antenes de Miramar des de casa i puc anar visualitzant el repte que suposa pujar-hi… així que arribats el dia, no hi havia excusa!
Marcel, Àlex i un servidor ens vam trobar mitja hora abans de la sortida i a les 8:30 ens plantàvem darrere la línia de guix. Petardo enlaire i arrenquem! Havíem provat el circuit tots tres junts aquella mateixa setmana i érem molt conscients del què ens esperava en els últims 4kms, així que sortida conservadora que els cartutxos ja els cremarem més amunt. Marcel surt ràpid i el perdo de vista ben d’hora. L’Àlex surt més tranquil però sé que tampoc ha de ser la meva referència. Avui em toca córrer com més m’agrada: ni Garmins ni històries, per sensacions!

" El bou en acció"

Vaig a ritme i còmode. Porto la respiració i mica en mica començo a passar corredors. Arribem al trencall definitiu on comencen les rampes de veritat i després de tirar-me un got d’aigua pel damunt, engego el motoret. A aquestes alçades de la cursa tothom va pràcticament sol i concentrat en les seves cames. Veig gent tocada per davant i els vaig agafant. Just abans d’arribar al poble de Miramar atrapo a l’Àlex, que ja havia mirat un parell de cops enrere per si  venia la cabra. Així que ens posem a tirar els dos junts fins a dalt de tot... bé, fins a la línia de meta no, ja que a 100m l’Àlex fa un canvi de ritme que sort que no duia la samarreta del club perquè sinó qualsevol hagués dit que al CA FRANCOLÍ ens hi juguem les castanyes!

" La cabra de Renau amunt!! "

A dalt ens trobem el Marcel que ha tornat a disfrutar en aquesta cursa i ha fet un gran temps, pràcticament el mateix de l’any passat.
Menció especial mereix l’organització de la cursa. Res de xips ni altaveus. Un bon esmorzar amb cigaló inclòs i endavant. A part de les rampes de Miramar, és de les coses que em faran repetir. L’any que ve, més.

" El doctoret pit i amunt"

Posició dels Francolins:
       Marcel   10è      59:02
                                             Àlex     14è     1:02:06
                                               Adri    15è     1:02:15

                                                                                                   By Adri " la cabra"

4 comentarios:

  1. Gran cròncia Adri, lo que et va fer l'Alex no te nom, jejeje

    ResponderEliminar
  2. Buena crónica Adri!! Nos vemos en Santes Creus, más rampas!!. Peio

    ResponderEliminar
  3. Bé Paco bé, encantat de que et tornis a posar la samarreta Francoli i que disfrutis de mes curses. D'aqui uns dies ens has de demostrar qui és la cabra del club!!
    Som-hi Francoli que el dia 7 farem una gran feina!! Amunt que això ja s'acaba !!

    ResponderEliminar
  4. Bona crònica i excel.lent cursa per part teva Adri. En quan al meu esprint...em disculpo, pero no ho puc evitar. Podria dir que ho he après dels meus companys de club, que esprinten fins i tot als entrenaments; però la veritat es que sóc un competitiu de dos parells de nassos des que era petit..ja,ja,ja. La propera vegada no tinguis pietat de mi.
    Salut.

    ResponderEliminar