domingo, 15 de abril de 2012

TOT A PUNT PEL TRET DE SORTIDA

Ara si que ja s’ha acabat el broquil, ja ho tenim tot apunt per demà.  Per fi ha arribat l’última i esperada prova de la temporada. Molts quilòmetres i matins enrera han quedat per estar a la linia de sortida de Hopkinton.
A la expo de la marató s’hi han pogut veure personatges importants com el bicampio de l’ironman de Hawai, la segona classificada de la maratho de l’any passat Desiree  Davila, els inseparables pare i fill “ team hoyt”… i evidentment tot aquell material pel personal que va a lluir el tipet a les curses. No hi ha faltat de res per una marató amb aquest prestigi.

"Team Hoyt"

Pitrall penjat a la samarreta C.A. Francoli, mocador de la senyera pel cap i DS-Trainer enllustrades per començar la cursa amb tota la confiança del món. Només ens pot tumbar la temperatura, que com ja us he anat comentant durant la setamana serà  bastant alta, tot i això segueixo amb el mateix plantejament. El que s’ha de tenir en qualsevol marató, tenir el cap clar i dosificar fins als quilòmetres decisius, suposo que la experiencia d’haver-nes competit alguna que altra hem donarà la calma per saber el que s’ha de fer en cada moment.
Al igual que a Praga, intentaré aprofitar la quantitat de gent que portaré davant per no haver de tirar del carro i deixar-me portar a un ritme controlat fins als quilòmetres decisius on ja cadascú ha de fer el que pot.

"Pitrall per recordar"

Aquest matí he anat a la ciutat per veure una mica l’ambient de la cursa per demà. Feien la cursa de 5k per tota aquella gent que encara no s’atreveix amb la marató i vol gaudir de la cursa de la ciutat. Com a cada cursa hi ha els més competitius i han creuat una vintena de màquines  per sota del 14’ que ja és corre. Després per finalitzar el matinal athlètic han seguit amb la milla, on hi participavent els millors joves de les escoles locals. Impresionant veure com canalla de menys de quinze anys que encara no s’afeiten son capaços de còrrer per sota de 3’ el quilòmetre, les noies no es queden enrera i  els fan amb 3’15’’.
De moment molts nervis per demà ja que l’escenari acolloneix una mica, hem relaxa saber que tinc els deures fets de la temporada I que demà passi el que passi serà una cursa en que recordaré tot la meva vida.  Espero creuar aquesta linia amb un gran sonriure a la cara. 

"Finish line 26.2 miles"

By  Plastic

1 comentario:

  1. El abuelo runner os desea lo mejor a todos los participantes en esa maratón, un abrazo y que disfrutéis.

    ResponderEliminar