martes, 10 de enero de 2012

CURSA SANT SILVESTRE DE REUS. 31/12/2011

Dia 31/12/2011, toca tancar la temporada abans de menjar-nos el raïm. Es data de Sant Silvestres, i aquest any tocava la San Silvestre de Reus, última cursa del Circuit Championchip Comarques de Tarragona i cita "obligada". La resta de companys del C.A. Francolí corrien a Tarragona.
Deixo el vehicle i vaig a a recollir el pitrall. Primera sorpresa ja que l´organització m´assigna el pitrall nº 1. Un batut d´estranyesa, satisfacció i vergonya.  Per sort, l´asfalt sempre acaba ordenant el caos.......



La tarda es presenta amb bastant fred i el maleït vent, enemic acèrrim dels runners. Circuit de 4750 metres urbans. Mai havia fet una cursa tan curta, i dubtava si el cos aguantaria uns ritmes inferiors a 3:30, però s´havia de provar.
Sortida explosiva en baixada al Passeig Prim i en pocs metres ja es forma un grupet d´uns 15 corredors.
Pugem Passeig Prim i Mohssen fa el primer canvi de ritme que aguantem encara un grupet. La cosa es posa seriosa. Anem pujant des de Plaça Pastoreta a Plaça les Oques i Jordi Garcia fa un atac fulgurant. Mohssen marxa amb ell. Són els més forts. Seguir-los seria com cremar-se a l´estil bonze. El primer kilòmetre pujant i amb vent, i 3:19.
Per darrera d´ells ens quedem només ja 3 corredors: el crack Jorge de Andrés, Eduard Queralt (triatló Cambrils) i jo. Segon kilòmetre, part en  baixada si, però a 3:05. Decideixo no mirar més el crono i "fins a reventar".
Enfilem una zona complicada , cap al santuari de Misericòrdia, vent i llambordes. Els que venen per darrera estàn lluny, i em trobo encara amb forçes.
Kilòmetre 3, tornem a pujar Passeig Prim i decideixo jugar-me-la, peti qui peti.
Ataco en plena pujada, sembla que els altres dos es queden, però el farol a lo pòker tenia mort anunciada.
Marxa Eduard Queralt, Jorge darrera, i a mi les cames començem a cridar-me un dondevasloco.
Als metres finals i aprofitant la baixada a meta intento recuperar distància, però ja era massa tard.
Finalment 5º, 15:49,  a 3:20/km, molt content i gaudint en una nova distància. I acabo en primera posició el  Circuit Championchip Comarques de Tarragona.
La victòria va ser per Jordi Garcia (AC77), que ja venia de guanyar la San Silvestre de El Vendrell cinc dies abans. Impressionant.
Pujo a recollir copeta amb Unai, ja tocava estrenar la samarreta de gala del club.



                                                                                                By Peio

2 comentarios:

  1. Enhorabuena!! Parece mentira que un icono del CE Imperial pueda quedar campeón de cualquier cosa, lo que todavía añade más mérito a tu azaña! Ahora en serio, me alegro mucho a ver si el año que viene (o el otro) coincidimos en alguna salida (pues carrera cada uno ara la suya). Salut i fins aviat!

    ResponderEliminar
  2. Gracias Jesús!!! Tú tranquilo, el espíritu "loser" naranja lo sigo llevando muy adentro. A ver si coincidimos pronto en una carrera. O sino en una cena/butifarrada/vinoatutiplén de viejas glorias, que también vale. Un abrazo!!

    ResponderEliminar