miércoles, 28 de diciembre de 2011

DE “LOS DEL RIO” AL “C.A. FRANCOLI”

Desde ja fa més d’un parell d’anys que ens agrada corre i fer els entrenaments junts i a poc a poc el que va començar com una broma, sembla ser que la cosa va agafant color.
No tenim cap propòsit en concret més que correr i com que sóm bastant capçots i competitius, ens agrada batre la nostra marca cada dia més. Ens vam fer coneixe com a "Los del Rio" ja que sempre ens trobavem allí per fer les series. Nom que a tots ens feia molta gràcia i semblava que feia riure a més d’un, fins i tot, el nostre company Joseba deia que era "gracioso", al igual que la samarreta verda que portavem.

El primer cop que ens inscribiem així va ser a la marató per relleus de Santes Creus i com no podía ser d’una altra manera vam acabar en segona posició i a dalt del podi.
 Abans d’aquesta cursa ja ens haviem fet amics de fatigues alguns de nosaltres molt de temps enrera. L’Adri i jo ens preparavem cada any una marató i anavem a voltar món en busca d’una, entre elles han caigut les de París, Rotterdam, Barcelona, Praga, Sevilla, Roma…. i les que ens esperen!!

Així doncs, els quatre matats que feiem les series junts cada cap de setamana al riu, ens vam comprar una samarreta i uns pantalons JOMA del mateix color i ens vam començar a inscriure com a FRANCOLI.
 Vam començar la temporada preparant-nos el Campionat de Catalunya 2010 de 10 Km, i ens vam presentar a Manresa tots uniformats per veure com anavem per clubs. Entre jijis i jajas vam acabar en setena posició, tots vam fer un gran paper i el més important era que ens agradava corre junts i entre tots ens feiem millors els uns als altres.


A partir d’aquí ja vam seguir fent les seguents curses com a FRANCOLI i deixant-nos veure a les curses de la nostra ciutat. Encara que no ho sembli sempre som els mateixos els que ens trobem a la linia de sortida, a poc a poc el personal ja ens anava clixant. Tarragona és molt petita i encara que erem pocs amb la samarreta verda, ens feiem notar.

El nostre corredor insignia ha estat de manera sorprenent el nostre " Abuelo" Peio Ortiz que poc a poc entre lesió i lesió ha estat capaç d’assolir el liderat de la classificació de Championchip de la comarca de Tarragona.
Anar sumant cursa rera cursa ha estat capaç de portar el nom del club a ser conegut per la resta, tothom es preguntava, qui coi son aquests del FRANCOLI?  Doncs eren sis amics que sense despuntar en cap de les distàncies s’han donat a conèixer.

La temporada pasada la tancavem amb la marató de Sevilla per dos dels components i la marató de Barcelona per dos més. El abuelo seguía sumant punts i en Manel, el mes novell de tots que seguía sumant quilometres per assaltar la prova reina de l’atletisme aquesta primavera.
Després de la temporada passada vam fer un passet més i ens vam animar a fer aquest blog per anar escrivint batalles i fer un espai on poder anar comunicant-nos les hores i els entrenaments. Fins aquest moment erem sis corredors i com que gairebé sempre ens faltava algún corredor per puntuar com a equip en algunes curses ja que en requereixen cinc doncs vam donar peu a que s’incorporessin tres amics més.
Com que la intenció del club no es la de ser el primer club de la ciutat no vam voler fitxar al Jaume Leiva, sino que vam fitxar a l’Oscar Del Amo, Jose Lillo i David Rodriguez, que viuen aprop del riu i que corren per gaudir de l’esport.
Així doncs, per començar la temporada nova, equipació nova amb el logo al pit C.A. FRANCOLI i a gastar bambes que és el que ens agrada. Aquesta és la foto oficial del club de la temporada 2011-2012 i aquests son els personatges que trobareu per les curses del nostre país.

VISCA EL PA, VISCA EL VI, VISCA EL CLUB ATLETIC FRANCOLI!!
Esperem batre tots els nostres objectius i fer un bon sopar al final de temporada tots plegats.

                                                                                         By El Presi
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario