lunes, 29 de agosto de 2011

EL PRESI INAUGURA OFICIALMENT LA TEMPORADA 20011-2012

PRETEMPORADA ( Alemània-Canadà)

Després de gairebé dos mesos sense trepitjar terres catalanes ja puc dir que estic preparat i entusiasmat per una nova temporada.
El fet d’estar lluny de casa ha fet que estigui en una forma més que envejable per començar a donar guerra en les curses de deu quilòmetres que aviat tindran el tret de sortida.
La primera fita que m’he marcat aquest any és donar suport al màxim al meu company de files i actual número 1 (Peio Ortiz) de la lliga regular Championchip de les comarques tarragonines. Això voldrà dir que en només tres setmanes haurem d'estar defensant aquesta posició al 10 Km de Riudoms i una avançadíssima primera mitja de la temporada a la capital del Baix Camp.
Altres anys hem faria pànic aquest començament de temporada però els entrenament fets a terres germàniques durant el mes de Juny/Juliol a les sis del matí amb una fresqueta fantàstica hem van permètre convinar canvis de ritmes a peu i unes sesions de piscina al qual m’he aficionat i crec que hem donaran una mica més de "caixa toràcica"
El més d’Agost també ha estat tot un luxe, gairebé cada matí, he tingut el plaer de corre pels parcs naturals més importants del Canadà, muntanya amunt i avall gaudint també d’una fresqueta gairebé hivernal per a nosaltres.
Quinze dies de tirades llargues de més d’hora i mitja pel matí, una bona dutxa, un bon esmorzar i després un trekking d’entre 6 a 7 hores han fet que a hores d’ara no hem fagi ni el més mínim lleig afrontar les primeres mitjes maratons.L’objectiu principal d’aquesta temporada serà el de sempre, disfrutar de les curses al màxim possible i anar caminant poc a poc fins assolir l’objectiu de la marató. A hores d’ara no se en quina o quines en prendré part, però n’estic segur que a la linia de sortida en una d’elles d’arreu de món m’hi trobareu lluint la samarreta verd-i-negra.
Com a nota a destacar també, crec que ens donarà una bona empenta a tots els components de l’equip l’anunci que ven aviat podrem gaudir de les noves equipacions. Així doncs d’aquí a pocs dies també tindrem foto oficial dels components del nostre petit club amb la nova equipació. Esperem que a l’EKIDEN de la nostra ciutat ja estiguem tots uniformats i puguem fer un grandíssim paper, de ganes segur que no el falten!!!
                                                                                                        El Presi

No hay comentarios:

Publicar un comentario