martes, 5 de julio de 2011

10 KM. LA CANONJA. 19/6/2011

El dia era complicat.  Arribava a aquesta cursa amb molts dubtes, ja que portava gairebé tres setmanes sense entrenar per un problema al bessó dret. Així que la setmana de la cursa, amb dos entrenos guarretes no pintava gaire bé.
Divendres encara no estava inscrit, però una conversa telefònica amb el Presi em va fer decidir per sortir i defensar alguns punts per la lligueta Championchip.
 El seu discurs didàctic  " tú que eres un francolí o una nenaza?? A correr, o mañana te marchas cedido a Uzbekistán!" va ser tota una empenta jejeje.
A la sortida poca gent (uns 300 inscrits), però molts cracks i els primers espases de Tarragona escalfant. Molt nivell, i un circuit desconegut.
Escalfament a conciència, mitjons Medilast per prevenir el bessó (s´ha de reconèixer que funcionen), i xerradeta amb l´altre francolí present, Manel, que també porta algún problema al tendó d´aquil·les.
Sortida explosiva, el personal està amb ganes i cremen la traca de sortida.. El cor em diu d´enganxar-me als grups capdavanters, però per una vegada utilitzo el cap i poso la quarta marxa, avui no és el dia.
Em trobo bastant estrany, corrent sense opcions d´estar al capdavant. De totes formes, tal com corria el personal, hagués estat complicat.
Van passant els kilòmetres, el bessó no es queixa a ritmes de 3:40-3:45, bastant "còmode".
El circuit es bastant complicat, urbà totalment per La Canonja. Són dos voltes de 5 kilòmetres.
Els dos primers kilòmetres fàcils, baixant, però a partir de llavors trobes tres pujades bastant fortes, i algun gir de 180º on has de parar i arrencar.
Primera volta en 18:14, bastant sencer, i amb la intenció d´apretar el cul a partir del km. 8.
Però uff, el grup de tres que controlava a pocs metres  començen amb els atxassos entre ells i no tinc gasofa per seguir-los. Els últims dos kilòmetres es fan molt llaaaaaaaaaaaargs.
Victòria per Xavi Garcia Insa amb 33:01, un temps impressionant en aquell circuit.
Objectiu complert, cursa acabada, uns quants punts a la saca, i amb la sensació que tocarà entrenar i suar de valent per retrobar els ritmes.

Temps final:
 20º   Peio      37:06
106   Manel  43:53
                                                     


                                                                                                                  By Peio

No hay comentarios:

Publicar un comentario