lunes, 11 de abril de 2011

BENVINGUTS AL C.A. FRANCOLI !!!


Som sis valents de Tarragona que ja fa uns anys ens apassiona el món de l’atletisme i que sense grans intencions i mig en broma vam decidir agrupar-nos per passar una bona estona i fer els entrenaments més distrets.
Apliquem gran part del nostre entrenament al parc del riu Francolí ( d’aquí surgeix el nostre nom graciós, com alguns diuen) o sigui que si un dia us apropeu allí ens trobareu a més d’un.
Així doncs, ens podreu seguir a partir d’ara fent una ullada a les nostres cròniques i saludant-nos segurament en moltes curses tarragonines, catalanes i fins i tot a l’estranger.
Ens omple d’orgull inaugurar aquest blog començant amb les cròniques de les curses més importants i esperades del que podriem dir ha estat la  primera temporada del nostre petit club, o sigui, pel que hem estat entrenant durament durant el transcurs de l’hivern i l’esperada primavera.

                                                                                                                         El Presi

3 comentarios:

  1. Me paso por vuestro Blog como me habéis pedido en el mio. Enhorabuena por vuestro esfuerzo y a por los siguientes objetivos ;-)

    Un abrazo para Tarragona.

    PD: Tengo familia en Torredembarra y he pasado por allí varios veranos, es más de pequeño, creo que en 1995 ó 1996 corrí la carrera popular que se hace en el paseo marítimo de Torredembarra y la gané y me ha tocado entrenar en su pista de 300 metros ;-)

    Un saludo

    ResponderEliminar
  2. Gracias Pablo, un honor que hayas estrenado los comentarios en nuestro blog!! Iremos siguiendo tus entrenos hacia el mundial de Daegu crack.

    ResponderEliminar
  3. guai!
    ve adri, ve plastic , als altres no es conec. Pero be. Manel.

    ResponderEliminar