viernes, 22 de noviembre de 2013

2ª Cursa contra el càncer de mama. Tarragona. 10 km. 27/10/2013


La Cursa contra el Cáncer de Mamà, era un bon motiu per tonar-se a posar el dorsal al pit. Era  la segona cursa de 10 kms. en un setmana de diferència. 
Venia de realitzar una bona cursa a Reus i en aquesta també en tenia moltes ganes.  Però va ser una setmana molt intensa d´ entrenaments, quasi bé sense recuperar les forces gastades a Reus.
Dimarts rodatge recuperador, Dimecres rodatge a ràpid i dijous 7x1000 a pistes i totes Sub-3:30 i dissabte un rodatge curt però també intens. 
 Arribo a la cursa amb sensació d’estar bastant senser encara que l’únic entrebanc és el climatològic,  molta calor, la temperatura era de ple estiu 27-28ºC. 

 
Sortida amb més cap que la setmana anterior a Reus,  passem el primer Km. a 3:20 vaig a l´ endavant del segon grupet. Davant de tot hi ha el grup de 10 corredors que són  podi de la cursa de 5 kms. i possiblement els dos o tres primers de la cursa de 10 kms. 
En el pas del segon kms. l’amic David, tira endavant, a ell li va la marxa d’aquesta velocitat, jo vaig un pèl apurat.  A partir de llavors a mantenir el ritme, agafo un parell de corredors que s’han despenjat del grup capdavanter. 
El pas del kms. 5  me´n adono que no vaig gaire sobrat de forces i que tampoc em sortirà un gran crono, el passo amb 17:35, vaig en 4ª lloc.  El David per davant meu a quasi un centenar de metres, veig quasi imposible d´ atrapar-lo si ell no té un defalliment, que no serà el cas. 





Mantinc a un ritme sobre els 3:35 i 3:40 fins al final de la cursa,  la segona volta s’ha fet bastant dura degut a la calor que feia.  Acabo molt content per la meva 4ª pos. la “Copa de Xocolata”.


                                          Pódium de luxe!!!    Classificació
 

 Ens veiem a la Mitja!!
 
 
                                                                                         By Bou

1 comentario:

  1. Molt be Bou!!. Molt bon ritme malgrat la canya de la setmana.
    A veure que ens surt a la mitja.
    Ultraman.

    ResponderEliminar