miércoles, 23 de octubre de 2013

3ª CURSA 10 KM DE REUS. 20/10/2013


 

Arranquem temporada a Reus.  Altres anys s’ha fet la mijta però aquest any s’ha decidit anar pas a pas, primerament toca posar-nos ràpid i el 10 kms. de Reus és una bona opció. 

Finalment ens hem ajuntat els quatre Francolins disponibles Xavi, l’Oscar, jo i finalment també ens acompanya l’Àlex que vol ajudar al Xavi a complir el seu objectiu, ser un sub-40, el Peio de baixa, Manel treballant i Adri castells, Pitu perdut amb la bici i el Presi que encara està de “holidays” “Pero esto que es!!!!!!”.

 Ens coloquem a la línea de sortida.   Òscar a primera fila, ja deixa entreveure que no regalarà ni un metre, sortirà a per totes.  Jo a segona per observar millor els meus rivals, i el Xavi amb l’Alex una mica més endarrerits. 
 
 
S’inicia la cursa, com sempre passa els primers kilòmetres molt ràpid. Oscar i jo formem part del tercer grupet. Davant de tot Benhmbarka i companyia van a per la mitja.  Segon grup format amb sis o set corredors tots dels 10 kms. i després estem els dos Francolins a l’expectativa. 

 
Passat el tres kms. venen per darrere com una exhalació dos corredors Pedro O. i Jorge De Andres i comencen a tibar el ritme, on nosaltres dos ens afegim i marxem amb ells.  Ens quedem els quatre i passem el kms. 5 amb 17:14  no sé fins quan aguantarem però allí estem. 
 Mentrestant per darrera el Xavi el veiem que comença anar una mica forçat i li costa mantenir el ritme imposat per l’Alex a 4:00/km.
 
 

Al pas del setè kms. jo començo a cedir una mica de terreny, és un tram de pujada i es fa dur mantenir el ritme elevat que portem.   l’Òscar els hi  aguant el canvi i marxa amb ells.
Al kms. 8 ja m’han tret uns 10 seg. que se’m fan impossible de recuperar-los tot i la meva perseverança, tots tres són atletes de gran nivel.
 Veig que l’Oscar  que també cedeix una mica de terreny també en el pas del kms 9,  torna a picar amunt i en l’úlitm gir de 180º que hi ha la seva cara dona la sensació que també va molt justet de forces i que no podrà atacar-los.
 Finalment tot hi acabar justets de forces parem el crono amb una bona marca ell  35:08 i jo 35:20, tots dos hem acabat molt satisfets de la nostra carrera.
 
Passats uns minuts, arriba l’Alex que ha fet els 10 kms. amb molta tranquilitat amb un temps aprox. de 39:00.  Ha deixat al Xavi al kms. 8 on ha vist que li marxava el seu objectiu.  El Xavi finalment para el crono amb un molt bon temps  40:47,  li queda molt poquet,  però tots nosaltres estem convençuts que lo millor d’ell encara està per arribar.

 
 
 
                                               Una altra a la saca per Óscar!!
 
                                                          Classificació
 
Ara toca seguir entrenar per arribar a la nostra mitja amb les millors condicions possibles, i si podem fer saltar la banca.

 Amunt Francoli !!!!!!!!!!!!!!!

 
                                                                                                By Bou

2 comentarios:

  1. Bé companys bé!! molt bona feina i grans ritmes, la cosa pinta bé.
    No patiu que segueixo de hollidays però no m.he tret les Salomon ni un dia.

    Bé Francolins!!!!

    ResponderEliminar
  2. Gran crònica, grans fotos!

    Algú em va dir aquest estiu que el món estava fet pels valents així que ja estem fent grupetta per passar a 35' els 10K!

    Salut per tots companys!

    Ferran

    ResponderEliminar