lunes, 23 de septiembre de 2013

CRÒNICA DE L´ESTIU 2013. SALOMÓ, VISTABELLA I PEONADA DE TARRAGONA

Després de la gran remontada de St. Creus,  em vaig agafar unes setmanes de relax,  sense cap ganes de tornar a posar-me un dorsal fins ben passat l’estiu.

He entrenat,  però he gaudit de sortir a córrer sense crono,  amb uns ritmes més tranquils i més dies de recuperació.  També he fet gran sortides amb la meva amiga Ramoneta,  tant la de muntanya com la de carretera, on m´he trobat molt còmode recordant els meus inicis,  anant a Querol o al Coll de les Ventoses al Penèdes i altres grans rutes.  
He disfrutat molt, i no descarto recuperar-la  més endavant.A partir de mig Agost, ja m’ha tocat tornar-me a posar les piles, sortides a ritme suau intentant acabar a un ritme més elevat, allargant els rodatges sense forçar massa la màquina; que ja tocarà fer-ho a la tardor. 

Però a mig Agost m’ha tocat la primera.  Cursa Popular de Salomó, aquest any amb el mateix rival de sempre “Jaume Jové” tot un especialista en aquesta distància. 
És una cursa força complicada per la data: 19 d’Agost,  per horari: 18:30 una calor asfixiant i perquè és diumenge després de dos dies d´anar a dormir molt tard, aixecar-se aviat, és el que tenen les Festes Populars.
Surt una cursa rapidíssima,  més que mai,  faig les tres voltes del poble en total 4.150 mts en 14 min.  pelats. Quedant en segona posició como sempre, però aquesta vegada li vaig fer suar la victòria al company. 

Al cap d’una setmana va tocar anar una altra, la “Cursa de Vistabella” en memòria del “Cinto Lòpez” una cursa ja més sèria i d’uns 6 kms. Jo ja una mica més rodat, vaig ajudar al company de club l’Òscar a fer-se amb la victòria.  
Jo al final quart amb un bon crono 21:32.

A partir de llavors ja m’he centrat una mica més en la preparació de les properes curses 10 kms. i la Mitja de la meva ciutat.   Ja he deixat aparcada la bici. 
Arribant al setembre ha tocat fer les primeres sèries,  primer al riu de 500 mts., després a la pista, quin 400 amb companyia de Presi, l’Òscar i en Ferran,  encara estic accelerat ara ufffff,  si es fes cada setmana ens posariem com a motos.

Diumenge toca la Peonada de Tarragona tot una clàssic dins el calendari tarragoní. 
A la línea de sortida ens trobem molts conegut i amics,  per ser la peonada es preveu una gran cursa, molts Bikilas, molts runners tgn, “el Gerva”, i com en els darrers anys un Francolí donant la tabarra. 
Sortida super ràpida, a Ramon i Cajal es relaxa una mica el ritme per entrar a la Rambla,  sense massa càrrega aneròbica, però la Rambla es fa llarga i la baixada de Via Agusta fins al Fortí encara més. 
Jo en mantinc amb el company que m´ha tocat ballar avui, el “Carles G.”  A la zona de la platja em marxa, vaig una mica massa ofergat pel ritme elevat que portem, al final em surt els 6 kms i escaix a 3:30. 
Ara ja estic preparat per començar la temporada.


Aquest any tornem a Sevilla i olé!!!!.          

                                                                    By Bou

2 comentarios:

 1. Molt bé Bou, gran pre temporada!!
  Aquest descans actiu segur que vindrà genial, de fet ja he comprobat com les gasta aquesta Ramoneta...
  Aquesta temporada a trencar el crono i gaudir entrenant company!!
  Un abraç Bou!!

  ResponderEliminar
 2. Ok, moltes gracies presi. Si pots penja alguna foto o comentari del teu viatge, ens veiem a la tornada.

  Marcel

  ResponderEliminar