domingo, 28 de abril de 2013

CURSA DE BRÀFIM. 7/4/2013


Sembla que estiguem a ple hivern, surto direcció a Bràfim a les 8:30 i em trobo amb 5º C i un vent que em deixa gelat.   
               
  Vaig a buscar el dorsal com a la majoria de aquests curses de poble, amb molt bon ambient,  recollida de dorsal, café i ens possem el mono de feina. Camiseta del Club mitjons llargs per protegir els bessons, ja que no els tinc massa fins. No sé fins on aguataré però tinc ganes de donar guerra. 

Em presento just pel tret de sortida,  els companys d’equip avui presents  m’han guardat un bon lloc, el Xavi i l’Adri. 
Sortida super ràpida. Tot i saber l’exigència del circuit el F. Flores i el V. Peña “Guanyador final” ens posen a tots els corredors en fila d’un.    Decideixo deixar marxar el grup capdavanter que s’ha format de 9 o 10 corredors, em quedo en un segon pla a veure com van caient, després de la primera pujada en el km. 2. 


  A la baixada al riu accelero el meu ritme i aconseguixo acostar-me als primers corredors,  formant un grup de 3 o 4 corredors. Tenim sempre contacte visual amb els 2 i 3 classificats,  fins dalt de la Torre del Moro.

En el descens del talla-foc va ser on els primers van aconseguir ampliar les diferencies. És un descens on els primers metres son força complicats i la parta mitja i final es molt ràpida. Jo em mantenía darrera el grup de 4 esperant la meva oportunitat per atacar, també era el que baixava més justet dels quatre.  Conec el circuit a la perfecció i l’ultim km. i tens que arribar em les cames lo més frésques possibles perquè hi ha una pujada duríssima d’uns 600 mts. abans de meta.


                                          
                                           Xavi i  Adri en ple esforç. La cabra de Renau torna!!


  Però uns 500 mts. abans de creuar el riu, on ja es portavem un ritme molt ràpid, em vaig notar que el bessó dret deia prou, amb dos avisos, que em van deixar sense cap opció a fer podi ni de baixar de l’hora,un dels objectius marcats. 

  Vaig intentar acabar la cursa sense fer-me més mal del que ja tenia,  e intentant manterir el setè lloc,   


Tots els Francolins vam acabar molt satisfets de la  cursa realitzada:

 Classificació:     1ª V. Peña  57:00;  7 M. Sardà 1:00:14 (1ª Cat-M3),  29 A. Calvet 1:04:55,              75 X. Solà 1:10:26 i darrera seu 76 P. Pons 1:10:30

A l’arribada gran esmorçar recuperador amb entrepà , multitud de refrescos per hidratar-se bé, dolços,  fruits secs i cafè. També cal destacar les dos ampolles de vi que s’han emportat tots els participants en aquesta cursa. 


                                          Pedrera francoliniana

                                                                                                      By Bou

3 comentarios:

 1. Bona cursa companys !!

  La cabra de Renau a oc a poc va fent els seus Pinitos... A veure si la temparada que ve s'anima a fer un dia més de piscina i un de futbol Sala i ja tornarà a ser sub 3h en marato.

  Felicitats a tots.

  ResponderEliminar
 2. Teneis que cuidar tanto la cantera.... como el gemelo, para estar a tope en los próximos objetivos.

  ResponderEliminar
 3. Gracias Por tus comentarios.

  Lo mejor fue el post-carrera, estar con la familia, amigos y una buena cerv. "fresquita" en la mano. Te lo aseguro esta es una carrera "muy recomendable".

  Bou.

  ResponderEliminar