miércoles, 20 de febrero de 2013

X CURSA DE L’OLI , LES BORGES BLANQUES 20/1/2013Potser no era un dia perfecte per córrer degut al vent, però tractant-se del mes de gener a les Garrigues, la veritat és que la temperatura no era gèlida i tampoc hi havia boira, així que no ens podíem queixar.

La Cursa de l’oli són una  mica més de 10km per camí de tros i semiasfaltat. Enguany els camins estaven arreglats i la veritat és que la pluja del dia abans només havia deixat alguns tolls i una mica de fang.

Els primers 5km són sempre amb tendència ascendent. Cal sortir amb cap perquè si arribes fort  a meitat de cursa la tornada és rapidíssima. 
Així que dit i fet; vaig arrancar amb ritme i aguantant les ganes de tirar més ràpid. S’anaven fent grups per no patir tant el vent lateral i seguir remant amunt. Al km 5 hi ha avituallament, una curva tancada en pujada i comença la festa! Si hi arribes sencer i amb forces t’ho passes molt bé. 
Hi ha un parell de baixades fortes que et permeten sentir l’impuls de cada  gambada i pràcticament tota la resta va cap avall, així que pots deixar anar la cabra que portes dins. 


                                          Arribada de la cabra de Renau al minut 5:40

Vaig disfrutar com un gos llebrer i tot i un temps que no és espectacular (42:09), les sensacions van ser les millors. Les cames em demanaven més pista!

Cursa molt ben dimensionada, un gran obsequi pels participants en el desè aniversari i un esmorzar de pà torrat amb botifarra per recuperar les forces. L’any que ve repetirem!


                                                                         By Adri "la cabra de Renau"

2 comentarios:

 1. Molt bé Adri, això es començar la temporada amb bon Peu. Jo també recordo molt bé aquell dia de fred i vent. Quin canvi de ritme, sprint et marques els ultims 200 mts.

  Et recordes de que es una SEries???jejejeje.

  Possiblement ens veiem a Brafim.

  Salut Bou.

  ResponderEliminar
 2. Bona crònica company. Sembla una cursa atractiva tot i que a mi les baixades no se'm donen gaire bé.
  Hem d'anat en bloc algun any a fer la competència als Xafatolls.
  Salut.
  Ultraman.

  ResponderEliminar