viernes, 18 de enero de 2013

Prèvia Marató Costa Daurada Tarragona2017. 20/1/2013


Fa dies que volia escriure al blog però no trobava l’oportunitat, però realitzar un previa de la Marato de Tarragona s´ho val.

 Diumenge es corre la Primera Marató a la ciutat de Tarragona, i dos Francolins hi serem presents.  L’Àlex buscant com sempre el seu objectiu somiat i jo perquè és la primera marató a la meva ciutat, i no me la podia perdre de cap de les maneres, organitzi qui l´organtizi.

 L’Àlex i jo hem preparat a conciència aquesta marató, perquè es corre a casa amb els nostres aprop i ens ha donat aquest plus de seriositat i concentració en tot aquest periode d’entrenament.  
Després de realizar la ½ de Tgn a finals de novembre, no vam deixar passar ni una setmana i vam posar les cames a treballar.  Rodatges llargs a ritme, series curtes per agafar velocitat, series llarges per agafar ritme, rodatges mitjos a ritmes alts, rodatges llargs a ritmes alts  intentant seguir el Mètode de l’amic “Canova” en el que ens ha il·luminat el nostre bon amic i gran corredor Ferran.

 Jo personalment m’ho he passat molt bé aquest mes i mig d’entrenament, he fet curses de muntanya per agafar força,  uns 10K a pista + San Silvestre de Tgn per mantenir-me ràpid i finalment rodatges llargs per acabar d’agafar la distància.  Tot això amb els consells i l’ajuda dels nostres companys de club el Plàstic, Peio, l’Oscar, el Xavi i companyia. Que de tant en tant s’han acoplat als nostres maratonians entrenaments i ens han fet posar encara més les piles amb els seus ritme encara més alts.



                                            Esperem que els temps no sigui igual que la Behobia 2010
 Com sabeu tots, el circuit no és massa agraciat per aconseguir grans marques, massa desnivells  i com es veu a venir els últims dies la meteorologia que tindrem possiblement tampoc sigui el millor per realizar una cursa d’aquesta magnitut.
 Vent, fred i fins i tot pluja, però al mal temps bona cara i diumenge farem el que podrem i més que per això perquè la correm a casa.  L’hem preparat bé i som Francolins;  o sigui que pitrall al pit i un bon somriure a la cara i que comenci l’espectacle.

                                                                                                                        By Bou

1 comentario:

  1. Bona prèvia company. La veritat és que és una putada el dia que farà, però ens deixarem l'anima com sempre. Jo també he disfrutat de la varietat d'entrenaments i crec que estem més forts que mai. Endavant francolins!!.

    Àlex.

    ResponderEliminar