miércoles, 30 de mayo de 2012

Cursa Ermita Sant Josep de Montblanc (1/5/2012) i 10 Km Primavera Salou (6/5/2012)

El Club també va tenir representació en dues curses que es van disputar el 1 de Maig a Montblanc i 6 de maig  Salou.

La de  Montblanc  és una cursa molt popular on hi ha un molt bon ambient, amb un circuit mixt d’asfalt i terra però força dur. 

Vaig apuntar-m’hi molt il.lusionat per poder realitzar un bon paper després de la  meva cursa a bombers.  Però el cap de setmana previ no vaig estar del tot fi.  
 Em vaig presentar a la línea de sortida amb molts dubtes sobre el meu estat físic.  Tot i això vaig fer una bona sortida, instalat-me en grup de 3 corredors en les primeres posicions de la cursa.  Però al pas del 4 kms. on hi havia la primera pujada vaig veure que no anava del tot fi.

  Vaig intentar mantir-me dins les primerers posicions,   però em va costar molt i en la seguent pujada força dura que era al pas del Km.6 vaig vere que no podía seguir el ritme que portava el grupet capdavanter,  allí vaig desconectar de la cursa i solsament ja pensaba en guardar forces per l’ultima pujada situada en el darrer Km. on vaig perdre dos posicions més. 
 Tot i aquestes dolentes sensación pos. 13 i el mateix temps que l’any anterior 39:05.



A Salou, hi vaig anar amb un altre aspiració sabent com tenia les cames,  vaig voler fer una cursa per sensacions,  intentar anar de menys a més.

A les 9:45 del mati,  al passeig  Jaume I de Salou, es va donar la sortida a uns 650 atletes  bastants menys que l’any anterior possiblement degut a que aquest any no hi havien classificacions.  També m’hi esperava un circuit força dur amb moltes pujades i baixades.   
Vaig sortir controlant molt el meu ritme però en el primer gir em vaig trobar quasi be sol, davant meu un grupet de 3 corredors de que no vaig voler seguir per por a cremar-me.  En la primera pujada el grup capdavanter es va fragmentar i dos corredors es vam quedar a pocs metres meu.  En principi el ritme que portaven m’hi hagués pogut afegir, però vaig voler esperar,  em trobava força còmode, tal i com anava. 
 Però entre el 4 i el 5 kms. em vaig embarrencar amb una situación bastant incòmode un corredor que anava amb un cotxet amb un ninot em va avançar,  a partir de llarvors ens vam anar intercanviant les posicions varies vegades, fins que al kms. 7 vaig dir prou i vaig realitzar un canvi de ritme que no va poguer aguantar,  era pujada i vaig poder agafar la suficient diferencia perque en els kms. seguents amb descens i planers, no em pogues avançar. 
Però amb  aquesta lluita em vaig desconectar dels  dos corredors  que tenia davant meu i quant va ser hora d’intentar retallar,  ja era massa tarda.  Al final quart a un pas del podi i temps aprox 38:14 acabant amb la sensació de que podia donar una mica més.

He aprés la lliçó que fer  3 curses de 10 kms. en aquesta alçada  de temporada  amb molt poc temps  de recuperació ,  és molt difícil tant física com mentalment. 
 La pròxima MIRAMAR.

Salut i kms.
                                                          By Bou

3 comentarios:

  1. Oscar: Bueno cronica crack!!!

    ResponderEliminar
  2. Molt bona cronica i bona cursa bou!! Llàstima de la setmana malaltissa, sino..... segur que les fotos haguesin estat desde dalt del podi.

    Seguim entrenant i els resultats arribaran. Anims!

    ResponderEliminar
  3. MOLT BÉ PRESI, PERÒ CREC QUE UN DESCANS T'ANIRIA DE FABULA, JA SAP QUE AQUESTES CURSES DEMANEN UN ALT RENDIMENT I ESGOTEN A QUALSEVOL IRONMAN.
    SALUTACIONS, X.PLA

    ResponderEliminar