miércoles, 11 de mayo de 2011

7ª CURSA POPULAR DE PRIMAVERA DE SALOU. 8/5/2011

Aquest diumenge va tocar còrrer a Salou. És una cursa organitzada per Freesia Group, de 10 kilòmetres, i on la recaptació va per la lluita contra el càncer. La nit abans va ploure molt, però pel matí ja feia el sol que acostuma a fer en aquestes dates per terres tarraconines.
Molts runners al passeig de Salou, i cues de gent que feia l´inscripció d´última hora. El meu germà, per exemple, va poder còrrer amb dorsal però sense xip, ja que es van esgotar. Per cert, pedazo de xip rollo targeta de crèdit de running solutions (jo no sabia ni com lligar-lo). Es fan dues curses: una de 4 kilòmetres, i la de 10 kilòmetres, que té un perfil bastant trencacames.

Com a representants del C.A. FRANCOLI, a la linea de sortida Marcel "bou"  i jo, i moltes cares conegudes de les curses de les nostres comarques.
Tret de sortida. Ràpida com sempre. Primer kilòmetre a 3:19. Marxen Mohssen El Haddad i Carlos Xifré. Un parell de corredors, un noi jove i un francès marxen amb ells, però sé que s´autoimmolen. Jo marxo una estona en un grup amb Juanma, Toño, i un parell de Runnersworld Tarragona. Marcel agafa el seu ritme de creuer en el següent grupet que es forma.
Començem a pujar per la carretera de la costa a bon ritme. Me´n recordo de los "botellones" que he fet al mirador aquell, i si, ha plogut una mica....
 A les primeres rampes a la resta del grup els costa seguir el ritme i marxo sol, avançant als dos suïcides.
Després d´uns kilòmetres avorrits pel vial, controlant als que vénen per darrera, toca tornar. Em creuo amb el Bou, i veig que va en molt bona posició.
Al kilòmetre 7 toca la pujada de la Mitja de Salou. És l´última obstacle. A Xifré l´aconsegueixo veure en alguna recta, però està lluny. Els meus perseguidors també. Els últims dos kilòmetres toca disfrutar, ja més relaxat, m´ha tornat a sortir una bona cursa. Trepitjo meta 3º, amb un temps de 35:50.
Ha guanyat amb la gorra Mohssen El Haddad, que ha fet 33:08.
Marcel fa una gran 11ª posició, amb 38:25 (46 segons menys que l´any anterior) i això que també li va tocar còrrer gran part de la cursa en solitari.
Un altre podi pel club!!!


També vam tenir un altre representant del club en una altra cursa. Manel va representar-nos a la  Cursa del Pont a Deltebre, de 10 Km. Va acabar molt bé, al lloc 27º amb un temps de 40:26 i cada vegada va a més.

                                                                                                                      By Peio

4 comentarios:

  1. Felicidades Peio!. Ultimamente no te bajas del cajón.
    Menudas camisetas rosas!!!

    ResponderEliminar
  2. Gracias Joseba!! Llevamos una temporada buena, a ver si coincidimos para la Ekiden de Santes Creus. Todos con camiseta rosa!!! (era naranja eh?). Suerte por Lanzarote.

    ResponderEliminar
  3. Joder Peio! sabía que eras polifaceta, pero no que también eras cronista. Seguiré tus azañas y las del de la Renau. Salut i força Imperial!!
    Jesús.

    ResponderEliminar
  4. Que pasa Jesús!! Ya ves vamos tocando todos los palos jejeje. Ya ves como nos tenemos que ver los del Imperial, justitos con la pelota solo nos queda correr. Si te apetece un dia venir a entrenar con nosotros, solo tienes que decirlo papichulo (segundo ya, no??)

    ResponderEliminar