lunes, 5 de octubre de 2015

L’ESTIU ÉS PER GAUDIR-LO

Per molta voluntat que hi posi no hi ha manera. Hi ha corredors que poden córrer de manera ràpida sota la llum del Sol i no beures afectats per la deshidratació. Comprovat, soc capaç de perdre dos quilograms amb un rodatge de quaranta minuts amb una temperatura superior als 23 graus centígrads a un ritme lent.

Aquest estiu, com que els primers mesos de l’any han sigut molt minsos de qualitat i quantitat degut a la lesió a la planta del peu i esperonat en busca d’unes bones sensacions entrenant o en cursa m’han donat els resultats ja esperats: no hi ha manera de córrer per sota dels 37’ en curses de deu quilòmetres quan les temperatures s'enfilen. Especialment aquest estiu que per cert, el mes de Juliol ha estat el més calorós de la història.
Recordo perfectament la cursa dels bombers d’aquest passat mes de Juny que tot i canviar el seu format a nocturn, al quilòmetre dos ja em queien gotes de suor incontables des de el dit petit de la ma amb el puny tancat fent força per intentar impulsar-me amb energia. La intensa suada, m’arriba a deixar fins i tot  sensació d’asfixia i ofec. I no serà perquè no ho hagi intentat...
" Cursa Bombers 12/06/15"

"Sant Joan d'Espi 23/05/15"
"Ripollet 30/08/15  37'29''"
L'entrenament en grup és la base de la nostra càlida amistat i el dia que tenim la sort de compartir calaix amb un de nosaltres és un dia sempre per recordar.
L'última cursa a Sabadell va deixar-nos en el record d'un gran moment. Compartir podi amb l'Oscar va ser un plaer i esperem que no sigui l'últim.

"14 km Sabadell"
La feina però mai és feta en va, espero que aquests quilòmetres ja realitzats a ritmes mitjans puguin donar-me una bona base per intentar agafar una forma acceptable. Suposo que conforme vagin baixant les temperatures aniré aconseguint els ritmes competitius, si més no i el més important és que encara m'encanta entrenar. 

Com sempre, l’objectiu és clau per assolir la victòria o si més no, poder fer un balanç al final de les setmanes de treball. Com a novetat aquest any i d’aquí poques setmanes, enfilarem el camí cap a San Sebastian per còrrer la mítica Behobia.  Tret de sortida de les curses de mitja distància que em duran si tot va bé cap a la marató de Sevilla un any mes.


Em costa moltíssim  pensar-ho i creurem que això és veritat però malauradament fa pocs dies ens va deixar una de les persones amb més energia i simpatia de la passada edició Ekiden de Santes Creus. Formava part del nostre equip mixt i va donar tot un exemple de força, alegria, simpatia i com una runner més del camp tarragoní, compartia una filosofia de vida com la de molts de nosaltres. Córrer per sentir-se bé, sa i feliç.
Sincerament, sempre recordarem el teu somriure Pilar.

"Et trobarem a faltar Pilar"


By Plàstic

1 comentario:

  1. Este año Santes Creus lo recordaremos por muchos motivos. Va por ti, Pilar!!. Peio

    ResponderEliminar